امیر سرتیپ دوم ستاد محمد اسماعیل رستمی در سال ۱۳۵۷ وارد دانشگاه افسری ارتش شد و پس از پایان تحصیل در دانشگاه امام علی (ع) درسال ۱۳۶۰ برای طی دورههای تخصصی به مرکز آموزشهای هوایی شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش منتقل و به عنوان افسر کنترل شکاری در فرماندهی پدافند هوایی مشغول به خدمت شد.
امیر سرتیپ رستمی در دوران دفاع مقدس در گروههای پدافند هوایی بابلسر، بهبهان، همدان، کیش و جاسک خدمت و نقش موثری در دوران دفاع مقدس ایفا کرد.
او پس از جنگ تحمیلی در سمتهایی همچون معاون هماهنگ کننده فرماندهی پدافند هوایی حضور یافت.
سرتیپ رستمی در سال ۱۳۸۷ فرمانده پدافند هوایی نیروی هوایی ارتش شد و پس از تشکیل قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) تا پایان خدمت در ستاد ارتش جمهوری اسلامی به انجام وظیفه پرداخت.
مراسم تشییع پیکر مطهر مرحوم رستمی صبح روز شنبه مورخه ۹۸/۱۱/۵ ساعت ۸ صبح از مسجد سیدالشهدا ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش به سمت بهشت زهرا (س) برگزار میشود.
همچنین مراسم یادبودی از طرف فرماندهی نیروی پدافند هوایی ارتش روز شنبه مورخه ۹۸/۱۱/۵ ازساعت ۱۵ الی ۱۷ در مسجد امام خمینی (ره) شهرک شهید بهشتی (قصرفیروزه۲) برگزار خواهد شد.
خبرنگار شبکه المیادین از بغداد گزارش داد از حوالی ساعت ۸ صبح (به وقت محلی) مردم عراق در محلههای مختلف بغداد حاضر شدند تا تظاهرات گسترده ضد آمریکایی برگزار کنند.
المیادین همچنین گزارش داد مردم عراق ضمن اعلام مخالفت خود با حضور نظامیان آمریکایی در کشورشان، این موضوع را محکوم کرده و خواستار خروج آنها هستند.
بیشتر بخوانید: ادامه مطلب ...
امیر سرتیپ ستاد علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش از ایستگاه رادار شهر آباد منطقه شمال شرق بازدید کرد.
امیر صباحی فرد در این بازدید با حضور در سایت رادار، مواضع توپخانهای گردان زمین به هوا و تعدادی از موقعیتهای دیدبانی بصری با ایجاد وضعیتهای عملیاتی مختلف، میزان آمادگی رزمی و عملیاتی این قسمتها را ارزیابی کرد.
فرمانده نیروی پدافند هوایی با سرکشی از قسمتهای مختلف نظیر مکانهای زیستی و رفاهی کارکنان وظیفه ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در این ایستگاه با حضور در جمع کارکنان با اشاره به اینکه دشمن همیشه درصدد ضربه زدن است، گفت: پدافند نقطه اول برخورد با دشمن است و تک تک شما عزیزان باید وظیفه خود را به درستی و دقت انجام داده و آمادگی کامل خود را حفظ کنید و در برابر دفاع از مردم احساس مسئولیت کنید تا دشمنان را مایوس کرده و بتوانید آسمانی امن را به مردم هدیه دهیم.
یکی از بازوهای قدرتمند در ارتش هر کشور نیروهای ویژه هستند که با توجه به نوع آموزش میتوانند هر ماموریتی را در هر نقطهای انجام دهند.
در دوران جنگ تحمیلی تمام تلاش رزمندگان اسلام در پیکار با متجاوزین عراقی بسیار قابل ستایش بوده و هست. در این میان نیروهای سهگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج داوطلبین مردمی از همه برجستهتر هستند. این موضوع بدیهی است که برابر ساختار سازمانی هر یک از واحدهای این یگانهای نظامی مأموریتهای خاص محوله انجام میشده است.
البته نیروهای ویژه در زمان رژیم طاغوت هم وجود داشتند، اما در تمامی زمینهها از آموزش تا تجهیزات به غرب وابسته بودند و حضور آنها محدود به دو پادگان بود، اما پس از انقلاب با توجه ویژهای که به این نیروها شد روزبهروز تعداد، پادگانها و ماموریتها بیشتر شد به نحوی با شروع جنگ تحمیلی بیشتر ماموریتها بر شانه این نیروها بود.
بیشتر بخوانید:ارتشی که هر لحظه فدای ملت میشود + فیلم و تصاویر( ادامه مطلب ...)
علی اصغر یوسف نژاد نایب رئیس کمیسیون تلفیق مجلس در تشریح مصوبات این کمیسیون درباره افزایش حقوق و مالیات بر کل درآمد کارکنان دولتی و غیردولتی، گفت: دولت مکلف شد در سال ۹۹ افزایش ضریب حقوق گروههای مختلف حقوق بگیر از قبیل اعضای هیأت علمی، قضات و کارکنان کشوری و لشکری شاغل در تمامی دستگاههای اجرایی موضوع ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه و همچنین نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات و سازمان انرژی اتمی و حقوق بازنشستگان را به گونهای انجام دهد که پس از اعمال افزایش حقوق به میزان ۱۵ درصد مجموع مبلغ مندرج در حکم کارگزینی (برای کارکنان رسمی و پیمانی) و قرارداد ماهیانه (برای کارکنان قرارداد کار معین و کار مشخص) به نسبت مدت کارکرد و حکم حقوقی بازنشستگان متناسب سنوات خدمت قابل قبول، از ۲۸ میلیون ریال کمتر نباشد.
بیشتر بخوانید:میزان افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان سال آینده ادامه مطلب ...